Handelsbetingelser

Handelsvilkår, Solanum A/S

1. Sikkerhed og persondatapolitik

1.1 Når du opretter dig som kunde på vores hjemmeside beder vi dig om følgende personoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og    e-mailadresse. Dette gør vi, så vi kan viderebehandle hver ordre. Oplysningerne overføres ikke krypteret. 

1.2 De angivne personoplysninger bliver kun brugt til internt brug med det formål at udføre din bestilling. Dine betalingskortoplysninger sendes direkte og krypteret til vores betalingsudbyder, således at vi ikke har adgang til disse.

Det er et krav, at vi opbevarer dine personoplysninger i fem år. Du har mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger der vedrører dig.

1.3 Vi anvender kun cookies i begrænset omfang. En cookie er en lille fil, som bliver sendt fra vores hjemmeside til din computer for midlertidigt at gemme oplysninger. Det kan være oplysninger omkring hvilke varer du har lagt i din indkøbskurv.

2. Bestilling

2.1 Aftale om køb af varer fra Solanums webbutik anses for indgået, når ordren er endeligt bekræftet.

2.2. Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer.

3. Betaling

3.1 Betaling kan ske via Dankort eller bankoverførsel til Jyske Bank, 5095 1200687.

3.2 Alle priser er inklusive 25% moms.

3.3 Ved varekøb for under 500 kr. tillægges et fragtgebyr på 50 kr. (midlertidig   0 kr.)

3.4 Beløbet bliver først trukket fra købers konto, når varerne bliver afsendt fra Solanum.

3.5 Solanum tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, fejl i shop-systemet samt pris- og afgiftsændringer. Gratis produkter findes ikke, og finder du et, er der tale om en fejl.

4. Levering og modtagelse

4.1 Solanum tilstræber at kunne levere varerne 1 – 3 hverdage efter bestillingen.

4.2 Har man bedt om at få stillet varen uden modtagerkvittering, er dette på eget ansvar.

4.3 Solanum leverer til adresser i Danmark, eksklusive Færøerne og Grønland, på følgende betingelser: Ved køb under 500 kr. tillægges fragtgebyr på kr. 50 kr. For køb over 500 kr. leveres fragtfrit.

4.4 Varer leveret til Færøerne, Grønland og udlandet tillægges fragtgebyr efter regning.

4.5 Når du modtager varerne, bedes du kontrollere for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller bærer præg af andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet, men med forbehold for eventuelle skader på indhold. Fragtskadede varer skal, af hensyn til fragtfirmaets erstatningspligt, meddeles Solanum indenfor 24 timer efter modtagelsen. Som udgangspunkt skal du aldrig kvittere for en vare, som du ikke mener lever op til det bestilte.

5. Fortrydelsesret

5.1 Hvis du har købt en vare hos Solanum, har du ret til at fortryde købet, hvis emballagen er ubrudt. Du bedes give besked pr. e-mail, og varen skal være returneret til os senest 14 dage efter du har modtaget den.

5.2 Såfremt emballagen er brudt, og eller noget af varen er blevet brugt, bortfalder fortrydelsesretten.

5.3 Ønsker du at benytte fortrydelsesretten, skal du selv betale for returfragten.

5.4 Købesummen tilbagebetales ved overførsel til Dankort, når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til betingelserne. Tilbagebetalingen sker hurtigst muligt, og senest 30 dage, efter varen er modtaget hos os. Såfremt returneringen medfører, at det samlede køb kommer under grænsen for fragtfri levering, vil beløbet blive fratrukket 50 kr. til fragt.

6. Reklamation

6.1 Jævnfør købelovens regler er der en reklamationsret i 2 år på alle varer.

6.2 Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden for 2 år fra produktets overgivelse. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din skadevoldende adfærd.

6.3 Solanum sælger varer med holdbarhedsdato på under 2 år. Der kan ikke reklameres for varer, hvor udløbsdatoen er overskredet, eller hvor datomærkningen er fjernet fra emballagen.

6.4 Reklamationsretten tilsiger, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene refunderet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Der tages forbehold for mindre afvigelser på produkterne i forhold til billeder eller ingredienser vist på Solanums hjemmeside.

6.5. Såfremt varer sendes retur pr. efterkrav, elle fejlfrankering, nægtes modtagelse.