Nyheder

Sommereksem hos hest

mitter Solanum Itch less Solanum MSM cream Solanum No insects cream sommerhudirritation

Sommereksem hos hest

Har din hest tendens til, eller lider af bid fra mitter og disses følgevirkninger , kan du hjælpe den ved at gøre følgende:

Læs mere →


Hestens hove

blodcirkulation hov byggesten hov hestens hove hov hove hoven

Hestens hove

Hestens hove, hvordan dens facon og hornkvalitet har betydning for hovens sundhed. En gammel talemåde siger: Uden hov – ingen hest. God hovpleje foretaget af hesteejeren og beslagsmeden er en nødvendighed for hestens sundhed, dertil er det vigtigt, at hesten fra naturens hånd er udstyret med velformede og sunde hove.Det er vigtigt med en regelmæssig beskæring og evt. skoning for at sikre sig, at hesten har de bedste forudsætninger for at holde sig sund. Motion styrker blodcirkulationen i hestens hove. Når hesten bevæger sig, bevæger hele hoven sig også. Hver gang hesten sætter hoven til jorden, udvider hoven sig, og når...

Læs mere →


Pas godt på hestens luftveje i vinterhalvåret.

ammoniakdampe foldtid godtstaldmiljø Luftvejehest staldmiljø

Pas godt på hestens luftveje i vinterhalvåret.

I vinterhalvåret holder vi ofte vinduer og døre lukket i stalden for at minimere kulde og træk, det betyder dog også, at hestene bliver mere eksponeret mod støv, svampespore, virus og ammoniak dampe.

Luftvejslidelser er den næststørste årsag til præstationsnedsættelse hos rideheste.

Læs mere →


Solanum sponserer Pararytter Malene Sommerlund

Solanum sponserer Pararytter Malene Sommerlund

Jeg hedder Malene Sommerlund og er 35 år. Jeg er født 10 uger for tidligt og fik ikke ilt nok under fødslen, hvilket medførte at jeg er spastisk lammet fra hoften og ned i begge ben. Lægerne mente aldrig jeg ville komme til at gå, at jeg ville skulle sidde i en kørestol. Men ridningen blev min redning, da det gav mig styrken til at kunne gå ved hjælp af krykker. 

Læs mere →


Symptomer på angst, gode råd og Solanum No Stress til Nytårsaften

Gode råd L-Tryptofan Magnesium nervøsitet Stress

Symptomer på angst, gode råd og Solanum No Stress til Nytårsaften

Nytårsaften er en festdag, sådan har det altid været, og de fleste af os har sikkert deltaget i eller afholdt mange våde og vilde fester, denne aften. På Nytårsaften bliver der skålet, sunget, spillet højt musik og snakket højlydt, og kl. 00.00 går det løs med fyrværkeri for at byde det nye år velkommen. Vi hygger os og har det sjovt med familie, venner og bekendte. Men for vores 4 benede venner er det bestemt ikke en sjov tid. Stressfuldt for hunde og katte. For hunden og katten kan en stressfuld nytårsaften betyde at den fremover kan blive skræmt for...

Læs mere →